LVI-eristykset Kuopiossa ja koko Pohjois- Savon alueella

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaikissa putki-, ilmastointi-, jäähdytys- ja kylmäalan eristyksissä voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme. LVI-eristys sujuu meiltä yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savossa. Teemme niin pienet kuin suuret kohteet osaavalla kädellä ja huolellisesti valituin materiaalein.

Kestävät putki- ja
ilmastointieristykset

Teemme osaavasti ja ammattitaidolla kestäviä putki- ja ilmastointieristyksiä. Käytämme kaikissa töissämme nykyaikaisia ja energiatehokkaita eristystuotteita. 

Putkieristeissä hyvään lopputulokseen pääsee ammattitaitoisen asennuksen ohella oikeiden ja käyttötarkoitukseen sopivien materiaalien valinnalla.

Huolellisella työllämme ja tarkoin valituilla materiaaleilla aikaansaamme halutun lopputuloksen vaativaankin kohteeseen.

Valitsemme eristysmenetelmän sen mukaan, onko kyse paloeristys- vai lämmöneristystarpeesta. Nykyaikaisissa ilmanvaihtojärjestelmissä käytetään myös jäähdytystoiminnoilla varustettuja ilmanvaihtolaitteita. Tuloilmakanavien kondenssitiivis eristäminen on silloin erittäin tärkeää.


Voitte luottaa kaikissa putkieristystöissä työntekijöidemme tietotaitoon!

Toimivat jäähdytys- ja kylmäalan eristykset 

Palvelemme sinua kaikissa jäähdytys- ja kylmäalan eristyksiin liittyvissä asioissa. Teemme jäähdytyseristyksiä niin suuriin rakennuksiin kuin omakotitalojen tuloilmajärjestelmien ja maalämpöjärjestelmien eristyksiin. Kaikissa töissä käytämme laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. 

Työmenetelmämme kertovat LVI-eristysten ammattitaidostamme. Teemme työmme aina alusta loppuun tehokkaasti ja pääsemme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Lue lisää palveluistamme!