Teollisuuseristykset Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella

Pyydä tarjous teollisuuseristyksistä

Toteutamme teollisuuseristyksiä pitkällä kokemuksella ja vahvalla tietotaidolla Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella. Työskentelemme energiatehokkaasti ja pidämme kustannukset aina minimissä.

Teemme niin yksityisten kuin yritystenkin projektit suurella työnilolla ja panostamme aina laadukkaaseen työn jälkeen.

Ammattitaitoiset kylmäeristykset

Toteutamme kylmäeristyksiä myös elintarviketeollisuuden käyttöön. Erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan työntekijöiden ammattitaito asentamisessa sekä tietotaitoa turvallisuudesta sekä hygienian merkityksestä työssä. 


Hyvä tekninen eristys tuo aina säästöjä energiakulutukseen ja tekee koko toiminnasta taloudellista ja tehokasta. Tehokkaalla eristämisellä voi pienentää laitteiden lämpöhäviöitä. Kylmien kohteiden eristämisessä on tavoitteena estää lämmön siirtyminen ympäristöstä eristettävään kohteeseen. Huono eristys puolestaan vähentää laitteiden käyttöikää.

Lue lisää palveluistamme

Huolella tehdyt peltityöt ja -eristykset

Koska olemme alan asiantuntijoita myös peltitöissä, meiltä hoituu myös pellitykset eristeiden päälle. Osaavasti ja huolellisesti tehty peltieristys lisää putkistojen käyttöikää. Pitkällä käyttöiällä aikaansaadaan puolestaan suuret säästöt.

Kaikissa LVI- ja teollisuuseristyksissä voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme. Palvelemme sinua Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.